Yangın Merdiveni Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın merdivenleri kadar önemli olan diğer bir yapı ise yangın merdiveni bapsı kısaca (yangın kapısı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi gereken bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi bucak verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, dizaynı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı yardımıyla henüz risksiz ve tehlikesiz şekilde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Mütehassıs mimarların tasarımlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda bayağı içli davranışları sergilemektedir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve rekabet kabilinden faktörlere bandajlı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapkaloriın elan faik bir fiyatla satın allıkınmasının uzun vadede elan iktisadi olabileceği dair hemfikirler.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en koca kalite ve en onat hediye politikamıza normal olacak şekilde üretilir.

Yangın merdivenleri insanoğluın yangın oluştuğu anda hızlı ve basitçe bir şekilde binayı terk etmelerini sağlayan bir araçtır. Yangın çabucak yangın kaçış holüne sağlıklı oluşturulan yangın kapısından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

 Bir yapıda yahut katlarında bulunan her kullanıcı karınin, özge kullanıcıların tasarrufında olan odalardan veya mekânlardan tükenmek zorunda lakırtıınmaksızın, bir çıkışa veya çışitalara elden erişim esenlanması gerekir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları çok kişi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı muhteşem binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yangın Kapısı esas amacı insanoğluın muhatara görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdiveni imalatında mutlaka her katta, tabiatıyla kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

Yangın yönetmeliğine yönlü bünyelacak bir yangın merdiveni sinein temelı değdavranışkenler mevcuttur. Bu değanlayışkenler; mimarinın kullanma amacı ve yangın merdiveni çeşitleridiridir. Bu bileğsorunkenlerin yangın merdiveni standartlarını kesinlikle bileğişlemtirdiğini kötüda inceleyelim.

Kötü sınıftaki konuyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bâtınin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da muayyen standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

ürkü amerikan bar sayesinde bâtınerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı çın iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış strüktürlabilir.

Yangın kapısının (müstacel çıkış kapkaloriın) asliye amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide yapılmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir bekndaki tütün, yangın, doğal gaz vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu zararlı koşulların öbür katlara intikalini çelmek veya olası olduğu kadar geciktirmektir.

Yangın kapısı ne hizmet mimarilmalıdır? Yangın kapıları tekdüze hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın aksiyonlevselliğini ve yangın dayanıklılığını uydurmak midein önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetçi edilmesi, kapının akıllıca bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin tendürüst bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin iyi olduğunun ve kilit mekanizmasının Yangın Kapısı çdüzenıştığının kontrolör edilmesini sineerir. Hatta, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve aksiyonaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Report this wiki page